OVER ONS 

Welkom bij Eva Tailor Shop!


Bij Eva Tailor Shop zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke en prachtige kledingstukken die perfect passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt bruidsjurk, een elegant avondjurkje of een professioneel maatpak, wij staan klaar om aan al jouw kledingbehoeften te voldoen.

Onze getalenteerde en ervaren kleermakers zijn meesters in hun vak. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen ze ervoor dat elk kledingstuk dat onze winkel verlaat, perfect op maat gemaakt is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. We werken met zorgvuldig geselecteerde stoffen van de beste leveranciers om ervoor te zorgen dat je kledingstuk niet alleen goed past, maar ook comfortabel en duurzaam is.


Bij Eva Tailor Shop geloven we in een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren, en samen met jou ontwerpen we het perfecte kledingstuk. Of je nu een specifieke stijl in gedachten hebt of wat inspiratie nodig hebt, onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Naast op maat gemaakte kleding bieden we ook professionele kledingreparaties en -aanpassingen aan. Of het nu gaat om het inkorten van een broek, het innemen van een jurk of het repareren van een kapotte rits, onze kleermakers zorgen ervoor dat je kleding er weer als nieuw uitziet en perfect past.

We heten je van harte welkom in onze winkel, waar je de warme en gastvrije sfeer zult ervaren die kenmerkend is voor Eva Tailor Shop.


Bij Eva Tailor Shop maken we jouw kledingdromen werkelijkheid!

Retourneren en ruilen


Retourneren en ruilenbeleid bij een naaiwinkel kan variëren afhankelijk van de winkel en het land waarin u zich bevindt. In het algemeen hanteren veel naaiwinkels beleid dat is afgestemd op de aard van de producten die ze verkopen, zoals stoffen, fournituren, naaimachines en andere naai-accessoires. Hier zijn enkele veelvoorkomende aspecten van retourneren en ruilen bij een naaiwinkel:  1. Termijn: De winkel kan een bepaalde termijn hanteren waarbinnen u een artikel kunt retourneren of ruilen. Dit kan variëren van enkele dagen tot enkele weken na aankoop. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de termijn die uw naaiwinkel hanteert

  2. Originele staat: In het algemeen moet het geretourneerde artikel in de originele staat verkeren, ongebruikt en onbeschadigd. Dit betekent dat u het artikel niet hebt gebruikt of beschadigd voordat u het retourneert.

  3. Verpakking en labels: Het kan zijn dat de naaiwinkel verwacht dat u het artikel retourneert met de originele verpakking en labels. Controleer of dit het geval is voordat u een artikel retourneert.

  4. Kassabon/bewijs van aankoop: Meestal heeft u een geldig bewijs van aankoop nodig, zoals een kassabon of factuur, om een artikel te retourneren of te ruilen. Zorg ervoor dat u dit bewijs bij de hand heeft wanneer u contact opneemt met de naaiwinkel.

  5. Restitutie of ruil: Afhankelijk van het beleid van de naaiwinkel kunt u mogelijk een volledige terugbetaling ontvangen voor het geretourneerde artikel, of ze kunnen u toestaan om het artikel te ruilen voor een ander product in de winkel.

  6. Uitzonderingen: Sommige naaiwinkels hanteren mogelijk beperkingen of uitzonderingen op hun retour- en ruilbeleid, vooral voor bepaalde artikelen zoals stoffen die op maat zijn geknipt, patronen, naalden of andere hygiëneproducten. Controleer of er specifieke uitzonderingen zijn waarvan u op de hoogte moet zijn.